به گزارش صفیر گیلان، احمد پادیاب گفت: کشت نیشکر در ۲۲هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان آغاز شد. وی با اشاره به قیمت ۱۰۰ساله کشت نیشکر در صومعه سرا افزود: ۷۵ خانوار صومعه سرائی به کشت نیشکر و پخت شکر سیاه و دوشاب مشغول هستند. پادیاب خاطرنشان کرد: نیشکرکاران صومعه سرائی سال گذشته  ۲۵ […]

به گزارش صفیر گیلان، احمد پادیاب گفت: کشت نیشکر در ۲۲هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان آغاز شد.

وی با اشاره به قیمت ۱۰۰ساله کشت نیشکر در صومعه سرا افزود: ۷۵ خانوار صومعه سرائی به کشت نیشکر و پخت شکر سیاه و دوشاب مشغول هستند.

پادیاب خاطرنشان کرد: نیشکرکاران صومعه سرائی سال گذشته  ۲۵ تن شکر سیاه به ارزش ۹میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تولید و به بازارهای مصرف عرضه کردند.

مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا اعلام کرد: نیشکر تولیدی کشاورزان صومعه‌سرایی ارگانیک است.

وی با بیان اینکه نیشکر در صومعه‌سرا، اردیبهشت کشت و در دی برداشت می‌شود، تصریح‌ کرد : از این محصول شکر سیاه و دوشاب تهیه می‌شود که مصرف آن برای درمان بیماری های یرقان، فاویسم و کم خونی مفید است.