مدیرکل امور اقتصاد و دارایی گیلان خبر داد،

۹۷ ملک جدید در گیلان برای مولدسازی شناسایی شد | این املاک سال آینده در طرح مولدسازی قرار می‌گیرد

  پرینت
۹۷ ملک جدید در گیلان برای مولدسازی شناسایی شد | این املاک سال آینده در طرح مولدسازی قرار می‌گیرد
شناسه خبر : 75375 | تاریخ انتشار : 12 آذر 1402 - 22:40 | 85 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

علیرضا نوروزی بهمبری، مدیرکل امور اقتصاد و دارایی گیلان از شناسایی ۹۷ ملک جدید از طریق اعلام و معرفی دستگاه‌ها و نیز طی بازرسی‌های میدانی در استان خبر داد و گفت: با آشکار شدن مستندات، این املاک سال آینده در طرح مولدسازی قرار می‌گیرد.

علیرضا نوروزی بهمبری در جلسه شورای هماهنگی مدیران دستگاه‌های تابعه وزارت امور اقتصاد و دارایی استان در گیلان اظهار کرد: ۱۰ ملک دیگر نیز به ارزش ۸۰۰ میلیارد ریال شناسایی و در کارگروه استانی مطرح شده‌اند، ۲۶ ملک فروش نرفته طرح مولدسازی باقی‌مانده از سنوات قبل نیز طبق قانون بودجه به سال جاری تنفیذ شد.

وی، ارزش تقریبی این ۲۶ ملک را سه هزار میلیارد ریال اعلام و عنوان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی کشور و تلاش دستگاه‌های اجرایی ظرف سه ماه آینده باید فرآیند فروش این املاک تکمیل و به مزایده گذاشته شوند تا درآمد حاصل از فروش آن عاید استان شود.

وی اضافه کرد: تمامی این منابع صرف اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای می‌شود لذا امید است که عایدی آن به طور مستقیم صرف پروژه‌های استانی و تکمیل آن‌ها شود.

نوروزی در این رابطه توضیح داد: ۲ پروژه دانشگاه علوم پزشکی نیز از سایر روشهای طرح مولدسازی مانند تهاتر، اجاره، معاوضه و مشارکت عمومی و خصوصی انجام خواهد شد؛ همچنین برای اختصاص فضای اداری اداره بهزیستی شهرستان املش نیز بخش خصوصی یکی از املاک خود را در معاوضه با سه ملک دیگر در شهرستانهای مختلف در اختیار این دستگاه قرار می‌دهد.

وی همچنین با اشاره به حمایت از بنگاه‌های اقتصادی با پرداخت تسهیلات یارانه‌دار کم‌بهره افزود: یکی از افتخارات سال ۱۴۰۰ پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ است که برای ۶۴۵ طرح ۱۱ هزار و ۶۸۰ میلیارد ریال پرداخت شد که ۸۵ درصد آن در سه بخش کشاورزی، صنعت و معدن و تجارت و راه و شهرسازی بود.

وی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ نحوه اجرای این طرح‌ها مورد نظارت قرار گرفت و تاکنون ۶۱ مورد از آن‌ها بررسی شده است طرح‌هایی که توانستند ۷۵ درصد تعهدات اشتغالزایی استان را محقق کنند.

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی گیلان، روند تخصیص اعتبارات سال ۱۴۰۱ را که به تازگی ابلاغ شده بسیار کند خواند و ادامه داد: دولت منابعی که از بودجه ۱۴۰۱ تخصیص داده توسط بانک مرکزی و سایر بانک‌ها در حال پرداخت است و تا پایان سال برای ابلاغ منابع فرصت است.

وی با بیان اینکه یک سوم این منابع به صورت نقدی و دو سوم آن به صورت اسناد خزانه‌ای است، افزود: تاکنون هزار و ۸۵۰ میلیارد ریال بصورت نقدی و ۲ هزار و ۱۰ میلیارد ریال بصورت اسناد خزانه‌ای پرداخت شده است.

وی اظهار کرد: به ۱۶ طرح نیز به ارزش تقریبی ۴۰۰ میلیارد ریال این تسهیلات پرداخت شده اما استان باعدم چابکی در این بخش مواجه است؛ دستگاه‌ها باید صاحبان حرفه‌ها و فعالان اقتصادی را شناسایی و برای دریافت تسهیلات معرفی کنند.

نوروزی اضافه کرد: امسال در درگاه ملی ثبت مجوزها ۵۲ هزار و ۲۲۴ درخواست به صورت الکترونیکی ثبت شده که ۴۹ درصد از این درخواست‌ها صادر و ۱۷ هزار و ۵۰۰ مجوز به دلایل مختلف رد شده است.

وی تصریح کرد: در هشت ماه گذشته سال ۱۴۰۲ درآمدهای استانی ۵۵ هزار ۵۹۰ میلیارد ریال بوده که عملکرد ۱۰ درصد بر میزان مصوب مازاد بوده است از محل سایر منابع نیز ۲۴ دستگاه اجرایی استان با کسری منابع مواجه هستند.

چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اضافه وصولی در گیلان دریافت شد

مدیرکل امور مالیاتی گیلان نیز در این جلسه اظهار کرد: از مجموع رقم مصوب ۴۹ هزار میلیارد ریالی سال ۱۴۰۲ تاکنون ۵۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال وصول شد که چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال آن بیش از تعهد وصول شده است.

برهانی‌نیا ادامه داد: طی هشت ماه گذشته نزدیک پنج هزار میلیارد ریال وصول شد.

وی اظهار کرد: مجموعه امور مالیاتی ۲ پروژه مهم در حال اجرا دارد که یکی از این پروژه‌ها مبارزه با فرار مالیاتی با واحدیابی میدانی است که با همکاری اداره کل پست انجام می‌شود و در صورت موفقیت در کشور به عنوان طرح استان گیلان اجرایی خواهد شد.

وی یادآوری کرد: در این طرح فعالان اقتصادی کشور و استان که پرونده مالیاتی ندارند یا مالیات کمتری پرداخت می‌کنند شناسایی می‌شود ضمن اینکه سازمان به دنبال وارد کردن فشار بیشتر بر مالیات دهندگان نیست بلکه اولویت افزایش درآمد مالیاتی با اعلام رضایت آن‌هاست.

ناضر گمرکات استان گیلان و مدیر کل گمرک انزلی نیز در این نشست گفت: طی هشت ماه گذشته واردات استان ۸۰ درصد رشد داشته است.

صادق برزگر ادامه داد: در بخش صادرات کالا نیز هفت هزار و ۴۶۸ میلیون دلار درآمد حاصل شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۲ درصد کاهش دارد.

مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گیلان نیز با بیان اینکه در حال حاضر کالای اساسی رسوبی در انبارهای استان گیلان وجود ندارد، گفت: امسال هزار و ۱۱۰ پرونده در اموال تملیکی ثبت شد که از این تعداد ۹۹۰ پرونده در سامانه این سازمان تعیین تکلیف شده است.

احمدرضا موقری با اشاره به کسب ۸۰۸ میلیارد ریال درآمد از محل فروش کالاهای قاچاق و متروکه این سازمان طی هشت ماه گذشته ۱۴۰۲، اظهار کرد: مجموع فروش کالاهای متروکه ۳۴۰ میلیارد ریال و در قاچاق کالا ۴۶۷ میلیارد ریال بوده است.

وی میزان کالاهای قاچاق و متروکه معدوم شده را ۳۱۵ تن اعلام کرد و افزود: بیش از هزار ۳۰۰ تن کالا نیز فروخته و از گمرکات گیلان خارج شده است.

وی اضافه کرد: ۵۸ دستگاه خودروی سبک و سنگین نیز که سال‌ها در انبارها رسوب کرده بود امسال تعیین تکلیف شدند؛ بیش از ۸۷ پرونده قاچاق سریع الفساد سال‌ها دپو شده نیز تعیین تکلیف شدند.

نمینده مردم رشت نیز در این نشست اظهار کرد: دستگاه‌ها اطلاعات لازم برای جذب منابع بیشتر را با سایر دستگاه‌ها به اشتراک بگذارند تا به جذب بیشتر این منابع در استان کمک شود.

جبار کوچکی نژاد اضافه کرد: این جلسات تحلیل اقتصادی از مسائل مختلف است و می‌تواند صندوق‌های مختلف را برای کسب منابع درآمدی شناسایی کند تا این منابع مالی به نفع استان جذب شود.

برچسب ها
نوشته های مشابه
جلسه ساماندهی و تقویت مدیریت مرزهای مجاز آبی در حوزه نظارت گمرکات استان گیلان برگزار شد
آموزش و فرهنگسازی در مدارس، آینده‌ای روشن را برای ما رقم خواهد زد
رفع خاموشی های ناشی از حریق واحد های مسکونی و تجاری دهستان امام زاده ابراهیم شفت با سرعت در حال انجام است
پدر شهید ابراهیم عبدی از پیر خادمان اهل بیت(ع) آسمانی شد
آتش سوزی مهیب در تنها شهرک چوبی زیارتی ایران/صدها باب مغازه طعمه حریق شد
شهرک چوبی امامزاده ابراهیم شفت در شعله های آتش
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.