اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی صحنه وفاق و همدلی ایران اسلامی برای تحقق اهداف سلامت

  پرینت
اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی صحنه وفاق و همدلی ایران اسلامی برای تحقق اهداف سلامت
شناسه خبر : 41784 | تاریخ انتشار : 16 دی 1399 - 10:30 | 6609 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در وبینار صبحگاهی بررسی روند اجرایی طرح شهید حاج قاسم سلیمانی، اجرای این طرح را صحنه وفاق و همدلی برای رسیدن به اهداف سلامت در کشور و استان معرفی کرد.

به گزارش صفیر گیلان؛ دکتر آبتین حیدرزاده- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ضمن تاکید بر ضرورت برنامه ریزی جهت انجام غربالگری و شناسایی به هنگام موارد مشکوک، انجام راپید تست (تشخیص آزمایش سریع) و آزمایش مولکولی PCR، اجرای مراقبت های بهداشتی مربوط به بیماری کرونا و خدمات سرپایی با مشارکت داوطلبان سلامت و تیم های حمایتی را حایز اهمیت دانست.

دکتر حیدرزاده با بیان اینکه مراکز خدمات جامع سلامت ۱۶ ساعته نقش موثری در بیمار یابی و جلوگیری از بستری شدن بیماران در مراکز درمانی دارند اظهار کرد: باید این مراکز به صورت فعالانه عمل کرده و با گسترش برنامه های تبلیغاتی، فعالیت این مراکز به مردم اطلاع رسانی شود.
معاون بهداشتی دانشگاه از انجام بیش از ۱۵ هزار مورد تست تشخیص سریع ( راپید تست) انجام شده در آزمایشگاه های تشخیصی کرونا طی ۱۴ روز گذشته در این طرح خبر داد و آمار مبتلایان، موارد غربالگری شده، روند خدمت رسانی و موارد مشکوک در مراکز بهداشتی و درمانی و عملکرد مراکز آزمایشگاهی تشخیصی بیماری کرونا را مورد توجه قرار داد.

طی این نشست مجازی، بر انجام گسترده تست تشخیص سریع کووید ۱۹، آزمایش مولکولی PCR و ارائه شاخص عملکرد استان از طریق ثبت دقیق نتایج تست های انجام شده در سامانه سیب تاکید شد و چالش های پیش رو در اجرای برنامه مورد بررسی قرار گرفت. همچنین مدیران گروه های معاونت بهداشتی دانشگاه و تعدادی از مدیران شبکه های بهداشت و درمان سطح استان نیز به بیان توضیحاتی درباره اقدامات حوزه خود در این راستای پرداختند و در این زمینه، راهکارهای لازم در جهت رفع موانع و ارتقا خدمت، ارائه شد.
گفتنی است؛ سی و سومین وبینار گزارش صبحگاهی هماهنگی و بررسی روند اجرای طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی در راستای مدیریت و کنترل بیماری کووید-۱۹ گام چهارم غربالگری با حضور دکتر آبتین حیدرزاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، معاونان، مدیران، روسای گروه، جمعی از کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه و مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های تابعه استان، امروز ۱۵ دی ماه جاری در محل معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

برچسب ها
نوشته های مشابه
توسعه شبکه و تصفیه خانه فاضلاب به کاهش بیماری های گوارشی در گیلان کمک می‌کند
فعالیت ۹۲ واحد صنعتی در رودسر با سرمایه‌ ۳۳ هزار میلیاردی
پست در تحقق اهداف دولت و حاکمیت نقش راهبردی دارد
خدمات ارزشمند توزیع برق گیلان در بهسازی و توسعه شبکه ها
ثبت جهانی ماسوله مدفون در کوره های آهنگری کهنه ماسوله
صنایعی که اقدام به بهینه‌سازی مصرف کنند در اولویت تامین برق هستند
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.